Όταν αφήνομαι να δεχτώ ότι ένα πλήρως λογικό άτομο με επαγγελματικά μαθηματική δομή σκέψης, επέλεξε την αυτοκτονία για λύση ενός διλλήματος (εξευτελισμός και φυλακή ή απόδραση και εγκατάλειψη των αγαπημένων προσώπων βυθίζοντάς τους στην κατάθλιψη) ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ.
Όταν αφήνομαι να δεχτώ ότι μια επαναστατική οργάνωση επέλεξε να εξαντλήσει την ανατρεπτική της δράση δολοφονώντας έναν δημοσιογράφο πολέμιο του συστήματος, πρωτοπόρο αποκαλύψεων σκανδάλων, εκτελώντας τον με μεθοδολογία μαφίας της νύχτας εξυπηρετώντας τις δυνάμεις συκάληψης, αποπροσανατολισμού και τρομοκράτησης των πολιτών, ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ.
Ο Κωνσταντίνος Τσαλικίδης δολοφονήθηκε από μυστικές υπηρεσίες ξένης χώρας ή οργανισμού και η εξιχνίαση του εγκλήματος εμποδίστηκε από την εγχώρια εθνοπροδοτική συμμορία υποτέλειας.
Ο Σωκράτης Γκιόλιας δολοφονήθηκε από μυστικές υπηρεσίες ξένης χώρας ή οργανισμού και η εξιχνίαση του εγκλήματος εμποδίστηκε από την εγχώρια εθνοπροδοτική συμμορία υποτέλειας.

Κάποτε η Ελληνική παληκαριά ήταν αυτονόητο χαρακτηριστικό του έθνους, σπάνιο παγκοσμίως, πρότυπο σθένους απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους, συνώνυμο της λέξης «Έλληνας». Στη ροή της Ιστορίας καλούνταν οι Έλληνες να επιβεβαιώνουν τη φήμη αυτή και όταν το έκαναν έγραφαν άλλη μια λαμπρή σελίδα, ενώ όταν δεν το έκαναν έγραφαν άλλη μια σελίδα Εθνικής ντροπής.
Σήμερα, αυτές τις μέρες που ζούμε (όχι μόνο στις εκλογές) η Ιστορία μας χτυπά πάλι την πόρτα.
Αν οι σημερινοί Έλληνες νιώθουν συνέχεια του Γένους που οι λαοί όλου του κόσμου αναγκάστηκαν να θαυμάσουν οφείλουμε να επιβεβαιώσουμε για άλλη μια φορά «από τι πάστα είμαστε φτιαγμένοι» και αν «αποδεχόμαστε την κληρονομιά μας».
Εμείς έχουμε την πένα στο χέρι, εμείς θα επιλέξουμε το χρώματα της σελίδας.
ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΑΙΜΑ;

Σχετικές Αναρτήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *